18 June 2018 - 21:19:35
Navigation
Latest Articles
Rondje Marken
Laatste Foto's

Infolink

Samenwerking

Open Dag 2016

OPEN DAG

Zondag 29 mei organiseert kanoclub De Goudse Peddel van 11 tot 16 uur een open dag. Iedereen kan hier terecht om zelf eens een kajak of Canadese kano uit te proberen. Of om te kijken naar leuke kanodemonstraties.

Iedereen kan zelf een stukje peddelen, maar ook genieten van diverse demonstraties zoals eskimoteren en een kanoredding. Daarnaast is er een tweede hands kanomarkt en speciale aandacht voor jeugdige kanoërs. De hele dag zijn er leden aanwezig die hun kano-ervaringen met veel enthousiasme delen en meer kunnen vertellen over het lidmaatschap van de club. Is een klein kano-rondje niet genoeg? Dan kan er ter plekke een afspraak worden gemaakt om later een tochtje met een aantal leden over de Reeuwijkse plassen mee te varen.

De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van Olympia. Kijk voor de route en meer informatie op degoudsepeddel.nl. Kom vooral op de fiets, want parkeerruimte is beperkt.

Openingstocht 2016

Goudse Peddel Openingstocht 2016

Aanstaande zondag 3 april openen de leden van kanovereniging “De Goudse Peddel” het vaarseizoen met een gezamenlijke tocht over de Reeuwijkse plassen. De kleurrijke groep vertrekt rond half elf vanaf hun clubhuis aan de Breevaart, net achter de historische driewegsluis. Het belooft warm te worden, maar het water is nog koud. Wetsuits en zwemvesten verplicht dus!

De tocht is imiddels gevaren: Foto's zijn terug te vinden in dit album: http://www.degoudsepeddel.nl/photogallery.php?album_id=49

NL doet: Kanoloodsen als nieuw!!

NL doet: Kanoloodsen als nieuw!! 

Onder bovenstaande omschrijving hebben we een klus aangemeld bij het Oranjefonds.

We gaan de kanoloodsen schuren en schilderen en verfbeurt. Daarnaast wordt ook de steiger opgeknapt. Er wordt voor een goede catering van de vrijwilligers gezorgd.


Zaterdag 11 maart
Tijd: van 10 tot 16:00 uur
Waar: Kanoloodsen bij Clubhuis Goudse Peddel.

Bradnsport beginners wildwaterweekend

Het is bijna zover: Het Brandsport (beginners) Wildwaterweekend.

Dit weekend staat in het teken van opleiding “varen op wildwater”. Aankomst vrijdag 4 maart begin van de avond. 5 en 6 maart zijn de instructievaardagen. Weekend is bedoeld om geinteresseerden en beginners kennis te laten maken met het varen op stromend en wildwater.

Ook voor ervaren vaarder/vaarster is het natuurlijk een gezellig weekend!

Om de sfeer alvast te proeven, een linkje naar youtube: http://www.youtube.com/watch?v=PizVJAdIRAU&sns=em (Met dank aan Fokke Wijnstra)

Zo’n weekend wil je toch niet missen??? Geef je op, in elk geval VOOR zaterdag 27 februari. Dan kan je nog mee !!!! Degene die zich al opgegeven hebben, ontvangen  begin volgende week nadere info.

Nog vragen, je opgeven? Mail Johan:

E: wildwater@degoudsepeddel.nl

Goudse Peddel bedankt gemeente Gouda

Goudse Peddel bedankt gemeente Gouda

Vrijdagavond 30 oktober zijn zo’n duizend Goudse vrijwilligers in het zonnetje gezet door de Goudse burgemeester, wethouders, gemeenteraadsleden en directeuren van diverse Goudse organisaties. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest in de Sint Jan. Hiermee bedankten zij de vrijwilligers voor hun belangeloze inzet. De vrijwilligers van De Goudse Peddel waarderen dit warme initiatief en zullen zich ook in 2016 weer inzetten voor de Goudse scholen en verenigingen, maar ook tijdens de Goudse sport- en waterevenementen.

Met hartelijke groeten,

Kanovereniging De Goudse peddel

Jaap de Haas - pr@degoudesepeddel.nl

Fotoalbum sluitingstocht 2015 toegevoegd

Foto album toegevoegd

- Sluitingstocht 2015: http://www.degoudsepeddel.nl/photogallery.php?album_id=48

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Events
<< June 2018 >>
Su Mo Tu We Th Fr Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tomorrow: More...:
GP op Web2

Share Web2
TKBN aangesloten

Advertenties

e-Boekhouden.nl

Render time: 0.03 seconds 1,975,333 unique visits