23 October 2018 - 15:36:01
Navigation
Latest Articles
Rondje Marken
Laatste Foto's

Infolink

Samenwerking

Open Kanoavonden

Met De Goudse Peddel de plas op. (11 september: laatste mogelijkheid in 2018)

Kanovereniging De Goudse Peddel biedt iedereen van juli tot en met september de mogelijkheid om onder begeleiding van haar leden mee te varen over de Reeuwijkse plassen.

Geïnteresseerden kunnen op dinsdag 3 juli, 31 juli, 21 augustus of 11 september vanaf 19 uur een rondje mee varen in een open Canadese kano. Na afloop staan de koffie, thee en stroopwafels klaar en kunnen de deelnemers vrijblijvend kennis maken met de club en alle kano-activiteiten.


De deelnamekosten zijn €7,50 per volwassene en € 5 euro per kind tot 16 jaar. Dit is inclusief begeleiding, kano, peddel, zwemvest en een consumptie. Aanmelden kan via evenementen@degoudsepeddel.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.


De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van Olympia. Kijk voor de route en meer informatie op degoudsepeddel.nl. Kom vooral op de fiets, want parkeerruimte is beperkt.

GP-Rabobank sponsorfietstocht

Zaterdag 30 juni 2018 - Rabobank / Goudse Peddel Sponsorfietstocht

Een extra aanvulling voor de Goudse Peddel clubkas. Fiets allen mee. Ook niet-leden mogen meefietsen, geef wel aan bij de start dat je de Goudse Peddel steunt.

Meefietsen = geld verdienen! Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt, levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

De Rabobank Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. U kunt zelf de lengte van de route kiezen. De routes worden uitgezet door Toerclub GRTC Excelsior. De routes zijn 15 km, 30 km en 60 km lang. De routes worden middels een routebeschrijving, die u op de dag zelf ontvangt, aangegeven.

De Rabobank stort €5,00 (voor de route van 15km), €10,00  (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km) in onze clubkas voor ieder die meefietst namens onze vereniging.

Starttijden
De Sponsorfietstocht is van 10.00 - 16.00 uur. Goudse Peddel leden starten tussen 11:00 en 11:30 uur. Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden.

Let op : Start nummer voor de Goudse Peddel is 46

Dit vermelden op je stempel kaart .

We vertrekken vanaf Tennisvereniging GLTC Ad Astra
Groen van Prinsterersingel 50
2805 TE Gouda

Eventueel kan er ook vertrokken worden bij:

KV IJsselvogels in Moordrecht en VV ASW in Waddinxveen.

Gouda vanaf het water

Afgelast ivm voorspeld onweer!!! Nieuwe datum volgt!

Coen, onze Gouda-loog heeft vorige week 27 maart 2018 in een boeiende presentatie meer verteld over Gouda vroeger en nu. Dinsdagavond 3 april 2018 gaan we de stad in om vanaf het water Gouda te bekijken.

- Aanwezig om 18:30 bij ons clubhuis. 
- Omkleden, kayaks naar het water 
- We vertrekken stipt om 19:00 uur richting stad.

Zorg dat je op tijd bent!

Nieuwjaarsreceptie 2018 Leden en Sponsoren

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2018 Leden en Sponsoren

Voorafgaande kan er nog meegevaren worden met de Nieuwjaarstocht. Aanmelden en wintertenu verplicht.

News Images: uitnodiging_2018.jpg

Met De Goudse Peddel de Plas op

Met De Goudse Peddel de Plas op.

Kanovereniging De Goudse Peddel biedt iedereen van juni tot en met september de
mogelijkheid om onder begeleiding van haar leden mee te varen over de Reeuwijkse
Plassen.

goudse-peddel-kayaks

Geïnteresseerden kunnen op dinsdag 27 juni, 25 juli, 29 augustus of 26 september vanaf 19:00 uur een rondje mee varen in een open Canadese kano. Na afloop staan de koffie, thee en stroopwafels klaar en kunnen de deelnemers vrijblijvend kennis maken met de club en alle kano-activiteiten.

De deelnamekosten zijn €7,50 per volwassene en € 5 euro per kind tot 16 jaar. Dit is
inclusief begeleiding, kano, peddel, zwemvest en een consumptie. Aanmelden kan via
evenementen@degoudsepeddel.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van
Olympia. Kijk voor de route en meer informatie op degoudsepeddel.nl. Kom vooral op de
fiets, want parkeerruimte is beperkt.

1 juli 2017: Rabobank / Goudse Peddel Sponsorfietstocht

1 juli 2017: Rabobank / Goudse Peddel Sponsorfietstocht

News Images: rabobank-sponsortocht1.jpg

Een extra aanvulling voor de Goudse Peddel clubkas. Fiets allen mee. Ook niet-leden mogen meefietsen, geef wel aan bij de start dat je de Goudse Peddel steunt. 

Meefietsen = geld verdienen! Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt, levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

De Rabobank Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. U kunt zelf de lengte van de route kiezen. De routes worden uitgezet door Toerclub GRTC Excelsior. De routes zijn 15 km, 30 km en 60 km lang. De routes worden middels een routebeschrijving, die u op de dag zelf ontvangt, aangegeven. De Rabobank stort €5,00 (voor de route van 15km),  €10,00  (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km) in onze clubkas voor ieder die meefietst namens onze vereniging.

Starttijden: De Sponsorfietstocht is van 10.00 - 16.00 uur. Goudse Peddel leden starten tussen 10:00 en 11:00 uur.  Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden.

We vertrekken vanaf Tennisvereniging GLTC Ad Astra / Groen van Prinsterersingel 50 / 2805 TE Gouda

Meldt je voor 28 juni aan via evenementen@degoudsepeddel.nl en geef aan hoeveel kilometer je wilt fietsen. We vertrekken als Goudse Peddel dan gezamenlijk en maken er een gezellige dag van die ook nog sponsorgeld oplevert voor de club ! 

Let op: De Goudse Peddel heeft startnummer 122

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Events
<< September 2018 >>
Su Mo Tu We Th Fr Sa
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Today: More...:
GP op Web2

Share Web2
TKBN aangesloten

Advertenties

e-Boekhouden.nl

Render time: 0.10 seconds 2,124,971 unique visits