Events Calendar

Download as iCal file
Biesboschkanoexperience
Friday 20 September 2019, 08:00 - 17:00
Hits : 45
by Jan
Contact www.biesboschkanoexperience.nl.

 

Beste kanovereniging,

 

 

 

Ondertussen komt alweer de vijfde Biesboschkanoexperience er aan. Met het bereieken van dit jubileum heeft dit evenement een vaste plek voor kanovarend Nederland verworven.

 

 

 

Wellicht een evenement dat ook voor jullie leden interessant is. Een weekend verblijven in de Biesbosch, daarbij kanoën op plekken waar je anders niet zou komen, een lezing over het gebied door de boswachter, een avondtocht in het donker en dit alles onder begleiding van vaarders die het gebied beter kennen dan hun eigen broekzak.

 

 

 

Net als voorgaande jaren vindt deze experience plaats in het derde weekend van september, dit jaar op 20, 21 en 22 september. De biesboschkanoexperience wordt weer georganiseerd door de drie kanoverenigingen die de Biesbosch als hun vaargebied beschouwen: De Biesboschbevers, KV Breda en DKKV Dajaks.

 

 

 

Nieuw dit jaar is dat een andere overnachtingsplek is gevonden. De StayOkay direct aan de rand van de Biesbosch, waar deelnemers kunnen kamperen, maar in plaats daarvan ook een kamer kunnen huren. Dit is ook een plek van waar alle tochten direct in de kreken van de Biesbosch vertrekken.

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie en inschrijven verwijs ik naar de website:

 

www.biesboschkanoexperience.nl.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

namens de organiserende commissie,

 

 

 

Peter Janssens

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Location Biesbosch
Het is ook mogelijk om 1 of meerdere tochten te varen .

Kamperen mogelijk maar niet verplicht .
voor info : www.biesboschkanoexperience.nl.