Events Calendar

Download as iCal file
Midzomernacht-tocht
Saturday 19 June 2021, 13:30 - 22:00
Hits : 131
by Jan
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Zaterdag 19 juni; Midzomernachttocht en BBQ

Zaterdag 19 juni is het zover…. Vanuit de overheid zijn vergaande versoepelingen aangekondigd en dus staat er voor ons niets meer in de weg om de geplande midzomernachttocht door te laten gaan en, uiteraard met de nog wel geldende 1,5 meter afstand, een ouderwets gezellige middag en avond te organiseren. We hopen op goed bbq weer, een prachtige tocht en natuurlijk een grote opkomst. Een unieke gelegenheid om je na de lange “lockdown” weer eens te mengen onder andere peddel enthousiastelingen.
In de middag verzamelen de deelnemers voor de tocht zich om 13.30 bij de vereniging, vanwaar we ongeveer 14.00 uur zullen vertrekken. We varen via de plassen richting de Oudkoopse molen waar we overdragen naar de Enkele Wierike. Vandaar gaan we via Hekendorp en de Hollandse IJssel richting Gouda. Via de Mallegatsluis gaan we door Gouda terug naar de vereniging. De brug in de Karnemelk sloot wordt die dag bediend dus geen lastige capriolen om onder de brug door te komen. Rond 17.30 – 18.00 uur zijn we dan weer terug bij De Goudse Peddel waar een bbq buffet voorbereid is.

De tocht is open voor iedereen; jeugd, jong Gouds belegen, oud Gouds belegen of senior leden.
Open kano, kayak of “sit on top”? Het haalt ons niet uit zolang je maar 20 km kunt varen met een kruissnelheid van 5,5/6 km/u. Niet leden zijn welkom voor de tocht.
 

  • Deelname aan de tocht is gratis.
  • Voor de bbq vragen we per deelnemer een bijdrage van € 15,00 (exclusief drankjes)

 

  • Let op: De barbecue is alleen voorbehouden aan Goudse Peddel leden.


Wil je wel bbq’en maar niet de tocht meevaren? Of juist de tocht varen en lekker thuis eten (we kunnen het ons niet voorstellen maar je weet maar nooit ……) Geen probleem.

Vermeld bij je aanmelding of je komt voor:

  • Alleen de tocht (vermeld even als je in een verenigingsboot wilt varen)
  • Tocht en barbecue
  • Alleen barbecue

Kom je voor de barbecue, vergeet dan ook niet te melden of je restricties hebt in je dieet of dat je bijvoorbeeld vegetarisch bent. Dan kunnen we hier proberen rekening mee te houden.
Om te voorkomen dat we mensen moeten melden dat het vlees (of vegetarische hapjes) op zijn, of juist dat we kilo’s vlees moeten weggooien vragen we je om je uiterlijk vrijdag 11 juni aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Location Clubhuis de Goudsepeddel