Events Calendar

Download as iCal file
Open kano clinic
Thursday 08 June 2023, 19:00 - 22:00
Hits : 69
by Petra

Je hebt ze waarschijnlijk al zien liggen in de clubcontainers: onze groene Canadese kano’s. Een leuk alternatief voor als je een keer met je gezin het water op wilt gaan! Daarom willen we graag de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen in het varen in een open kano.

Han en Arie Kreuk, onze ervaren instructeurs, en Karen Jansen en Martin Wink, fervente en evenals ervaren kano-vaarders zijn bereid 6 leden de belangrijkste vaardigheden in een mini-clinic te leren:

  • Donderdag, 11 mei om 19:30 uur: Kennismaking met de open kano sport door Karen en Martin
  • Donderdag, 25 mei en 1 juni om 19:30 uur: Clinic met Han en Arie
  • Donderdag, 8 juni om 19:30 uur: Eerste tocht onder begeleiding van Karen en Martin

Refrehser voor clinic-deelnemers 2023

De tweede clinicdag met Han en Arie op en de tocht op zijn ook perfecte gelegenheden voor diegenen die vorig jaar de clinic hebben gedaan en hen kennis willen ophalen. Schrijf je gerust in voor deze data!

Er zijn geen kosten verbonden aan deze clinic. Meld je nu aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten op welke data je deel zult nemen – idealiter aan alle 4, maar we begrijpen dat dit misschien niet voor iedereen haalbaar is. Deelname aan beide clinic-dagen is wenselijk.