Events Calendar

Download as iCal file
Cursus eskimoteren
Sunday 18 February 2024, 18:00 - 19:30
Hits : 27
by Petra
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenals voorgaande jaren hebben we Just Benckhuijsen en Matthijs Vlaar bereid gevonden om de liefhebbers de fijne kneepjes van het eskimoteren en het groenland rollen bij te brengen. Bij de inschrijving voor de training hebben leden die nog nooit eerder eskimoteer lessen hebben gehad voorrang boven de leden die eerder met de zwembad training hebben meegedaan.  De avonden beginnen altijd met warming up oefeningen op het droge waarna de deelnemers hun borst nat mogen (en moeten) maken. Just geeft meestal naast een korte algemene uitleg individueel instructie en gaat van de een naar de ander waarbij iedereen aan de beurt komt. Iedereen doet in de tussentijd zijn of haar oefeningen aan de rand van het bad. Van de deelnemers van de eskimoteer groep vragen we om bij voorkeur met eigen boot te komen. Als je geen eigen boot hebt geef dit dan duidelijk aan bij de aanmelding.

Om te zorgen dat de deelnemers aan de eskimoteer cursus optimaal voorbereid zijn zal Just twee, nader te bepalen, avonden voorafgaande aan de training droge oefeningen doen in het clubgebouw. Deze oefeningen kunnen daarna thuis geoefend worden en zijn volledig gericht op de “rolbeweging” en flexibiliteit.

Naast de leden die nog geen ervaring met eskimoteren hebben blijven er dus vier plaatsen beschikbaar voor leden die op eigen gelegenheid hun technieken in rollen, zelfreddingen of welk persoonlijk doel dan ook willen bekwamen.

Data: 14 + 21 januari, 4 + 18 februari, 10 maart

Kosten: De eigen bijdrage voor het totaal van de 5 avonden is vastgesteld op € 35,00

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Location Groenhovenbad