Events Calendar

Kayakvaardigheid A cursus
Tuesday 31 May 2022, 19:00 - 21:00
Hits : 322
by Matthijs
Contact Matthijs Vlaar

Tijdens deze cursus kun je je kajaktechnieken verbeteren. Samen met een groep gelijk gestemden trekken we 9 avonden de plassen op en besteden we aandacht aan de belangrijkste kayaktechnieken waardoor je lekkerder vaart, verder komt en de kans op blesures verkleint. Het is ook een mooie basis om door te stromen naar andere disciplines zoals zee- en wildwatervaren.

Elke avond leer je een nieuwe techniek en herhaal je eerder geleerde technieken. We gaan er van uit dat je, als je je opgeeft dat je er elke avond bij kunt zijn. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je door omstandigheden een keertje niet kunt komen en dat lossen we dan wel weer op, maar als je van te voren al weet dat je een aantal lessen gaat missen dan is het verstandiger je plekje vrij te houden voor iemand die wel de hele cursus mee kan doen.

De cursus bestaat uit 9 avonden en een nader te plannen examen:

Datum Omschrijving
12-apr Voorwaarts varen
19-apr Sturen
26-apr Stoppen
3-mei Achterwaarts varen
10-mei Zijwaarts varen
17-mei Lage steun
31-mei Herhaling en uitbouwen eerder geleerde technieken
7-jun Reserve / Herhaling
21-jun Voorbereiding examen

 

Voor het volgen van de KVA cursus vragen we een bijdrage van 25 euro, dit is inclusief examen(indien gewenst)

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt, je kunt er wel voor kiezen om op de reserve lijst gezet te worden voor als iemand plots toch niet kan.

 

Location kv de goudse peddel