Events Calendar

Download as iCal file
Clubkampioenschappen
Saturday 20 August 2022, 14:00 - 18:00
Hits : 79
by Herjan
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 20 augustus omstreeks 14.00 uur is het zover. De GP clubkampioenschappen. Het staat al lang op de vaarkalender maar toch nog even een herinnering en een dringende oproep om vooral in te schrijven.


We horen jullie al denken, clubkampioenschappen? Wat heb ik nu weer aan m’n pet hangen. We zijn toch een recreatieve tourclub?


Klopt helemaal. Het is ook niets meer dan gewoon een excuus om aan het eind van de vakantie gezellig bij elkaar te komen met als doel om sportief bezig te zijn en vooral een hoop pret te hebben. Denk nu niet als bijvoorbeeld nieuw lid, “ik heb toch nog helemaal niet de conditie of de vaardigheden om mee te kunnen doen?” Niets is namelijk minder waar. Sterker nog; het zou zomaar wel eens een voordeel kunnen zijn als je nog helemaal niet zo bedreven bent in de kayak sport.


Wat staat er zo al op het programma?

Niet alle onderdelen zijn al volledig uitgekristalliseerd maar een klein tipje van de programma sluier kunnen we oplichten:

  • 300 meter varen met handicap
  • Peddelcrawl
  • Achterwaartse slalom
  • Kayaktikkertje
  • Kayaktouwtrekken voor heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel
  • Voor de echte “dare devils” een walrus pull.
  • ……..
  • ……..


Alles nog met de nodige voorbehouden maar één ding is zeker. De kans is erg groot dat deelnemers op enig moment een nat pak halen dus zorg dat je voor de prijsuitreiking (we hebben een fraai assortiment van geweldige, begerenswaardige en jaloersmakende prijzen samengesteld) en de daarop volgende muzikaal omlijste borrel, een setje droge kleding bij je hebt.


Uiteraard wordt niemand verplicht om tegen de zin aan een onderdeel mee te doen en ondanks het voornemen er een “dolle” boel van te maken houden we de veiligheid hoog in het vaandel.

Lijkt het je leuk om aan de meest ludieke watersport competitie van Gouda deel te nemen? Meld je dan vandaag nog aan voor de GP Kayak Kampioenschappen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding GP kampioenschappen.


Nadrukkelijk willen we vermelden dat de jeugdleden ook van harte welkom zijn.

Tot 20 augustus!